Știri internaționale

Știri internaționale

moldova_nicolae_timoftiNoul preşedinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat luni că vorbeşte limba română dar, din punct de vedere legal, limba oficială este cea "moldovenească", adăugând că politicienii sunt cei care creează artificial conflicte etnice, relatează PRO TV Chişinău, titrează gandul.info
Știri internaționale

boston-com-zi-apaPe 22 martie se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei. Decizia instituirii acestei sărbători a fost luată în cadrul Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro, la 22 decembrie 1992. În România, această zi se sărbătorește din 1993. Sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei are ca scop aducere în atenția opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor și de a pune în adevărata lumină rolul, îndatoririle și responsabilitățile celor cu atribuții în întreținerea, valorificarea și protejarea surselor de apă. Boston.com a publicat o serie de fotografii prin care celebrează această sărbătoare. Vezi AICI fotografiile.
Știri internaționale

vila-michael-jacksonReşedinţa închiriată de Michael Jackson în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, în care starul american a murit, din cauza unei supradoze de propofol, în iunie 2009, a fost scoasă la vânzare luni, pentru suma de 23,9 milioane de dolari.

Potrivit site-ului TMZ.com, "o celebritate de prim rang" va vizita această reşedinţă în cursul zilei de joi.

Mauricio Umansky, directorul agenţiei imobiliare The Agency din Beverly Hills, a precizat că va prezenta proprietatea doar unor cumpărători serioşi, atent selecţionaţi, care au dovedit deja că au suficient de mulţi bani pentru a cumpăra acea vilă, relatează contactmusic.com. (Mediafax)

Știri internaționale


the-pirates-BayThe Pirate Bay a publicat pe blog un articol care anunta ca a luat decizia de a-si muta serverele in spatiu. Ele vor fi purtate de niste drone, controlate prin GPS, iar in acest fel FBI-ul nu va mai putea sa le opreasca, sustine organizatia.
The Pirate Bay detaliaza ideea. Se pare ca aceste drone vor redirectiona aleatoriu traficul de pe un server pe altul, astfel incat semnalul sa nu poata fi oprit niciodata.
Joomla SEF URLs by Artio