Știri internaționale

Știri internaționale

Potrivit mai multor surse citate de presa centrală, cei mai probabili înlocuitori ai lui Teodor Baconshi sunt Bogdan Aurescu, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, sau Cristian Diaconescu - preşedinte de onoare al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR).
Știri internaționale

manifestanti_neonazistiTerţetul neonazist, vinovat de cel puţin zece asasinate cu substrat terrorist care au făcut vâlvă în Germania, a trecut la un moment dat prin Bucureşti, unde ar fi trebuit să fie arestat, informează DEUTSCHE WELLE.

Read more: INCREDIBIL: Teroriştii neonazişti au trecut prin Bucureşti / Serviciile federale germane de...
Știri internaționale

Grupul Anonymous, notoriu pentru războiale de gherilă, purtate on-line,  în toată lumea, a transmis, ieri, un mesaj audio de salut românilor care "care s-au alăturat în cele din urmă luptei mondiale pentru o viaţă mai bună".
Read more: HACKERI: "Salutări, poporule român. Noi suntem Anonymous. Toată clasa voastră politică este coruptă"
Știri internaționale

st._galles_mittel_alterÎn apropiere de localitatea Meßkirch, din Germania, va fi creat un oraş-cetate, construit după planuri originale din Evul Mediu. Lucrările la neobişnuita aşezare vor începe în 2013 şi vor fi finalizate în aproximativ 40 de ani, notează Deutsche Welle.

Read more: Nu au frunză în brand, însă ştiu să facă turism / În Germania se construieşte un oraş medieval...
Joomla SEF URLs by Artio