Știri internaționale

Știri internaționale

Raiul studenților chiar există și nu vorbim despre localuri la modă, ci despre câteva campusuri universitare care redefinesc conceptul de studiu intens. Digi-life.tv prezintă un top al celor mai frumoase astfel de locatii din lume. Universitățile din Pekin, Cambridge, Cape Town și Glasgow sunt doar câteva nume din lista prezentată în material. LINK Material INTEGRAL Credit foto: Uk Study Center

Știri internaționale

Austria a implementat, de la 1 ianuarie, măsura adoptată la finalul anului trecut, privind reducerea alocațiilor pentru copiii nerezidenți ai muncitorilor străini. Decizia a stârnit reacții critice din mai multe state, inclusiv din România. De altfel, românii se numără printre cei mai afectați, pentru că ajustarea nivelului alocațiilor pentru copiii nerezidenți ai lucrătorilor din Austria se face în funcție de costul mediu al vieții din țara de rezidență a copilului.

Read more: Austria a redus alocațiile pentru copiii muncitorilor străini. Românii, printre cei mai afectați...
Știri internaționale

Tragedia s-a petrecut în orașul Koszalin. Focul a izbucnit vineri, în jurul orei locale 17:00, din motive încă necunoscute. Cadavrele fetelor au fost găsite într-o cameră de lângă cea în care a izbucnit focul, la care flăcările nu ajunseseră încă. De aceea, cel mai probabil, adolescentele au murit din cauza asfixierii cu monoxid de carbon.

 

Read more: TRAGEDIE. Cinci adolescente au murit în Polonia în timpul unui joc de tip „escape room”
Știri internaționale

Armata germană, Bundeswehr, a preluat marţi, 1 ianuarie 2019, conducerea Forţei NATO de reacţie super-rapidă, informează agenţia germană de presă dpa. Potrivit Ministerului Apărării de la Berlin, forţele terestre ale aşa-numitului „vârf de lance” al alianţei militare pentru anul 2019 constau din aproximativ 8.000 de soldaţi.

 

Read more: Armata germană a preluat conducerea Forţei NATO de reacţie rapidă
Știri internaționale

Potrivit The Hollywood Reporter, Lusk a murit duminică dimineaţă la vârsta de 105 ani. În carierea lui de şase decenii, Don Lusk, ilustratorul din spatele unor filme de animaţie precum „Alice in Wonderland” şi „Peter Pan” și-a început cariera în 1933 și a lucrat pentru numeroase creaţii Disney, cum ar fi „Ferdinand the Bull” (1938), „Bambi” (1942), „Cinderella” (1950), „Landy and the Tramp” (1955), „Sleeping Beauty” (1959) şi „101 Dalmatians” (1961).

 

Read more: Don Lusk, celebrul ilustrator al studiourilor de animație Disney, a murit la vârsta de 105 ani
Știri internaționale

Cel puţin 168 de persoane au murit şi peste 700 de oameni au fost răniţi în urma tsunamiului provocat de erupţia vulcanului Anak Krakatau, în Indonezia, conform unui nou bilanţ, anunţat de Agenţia de Gestionare a Catastrofelor, citată de News.ro.

Read more: Cel puţin 168 de morţi şi peste 700 de răniţi, după un tsunami generat de o erupţie vulcanică, în...
Știri internaționale

Un uriaş „râu" de ciocolată, provenind de la o fabrică de praline, a inundat miercuri străzile oraşului Werl din vestul Germaniei şi a îngreunat activitatea serviciilor de urgenţă mobilizate la faţa locului, informează DPA, citată de Agerpres. „Am strâns totul cu lopeţile", a declarat pentru DPA, marţi, Karsten Korte, şeful diviziei de pompieri voluntari din Werl.

Read more: Un râu de ciocolată a invadat mai multe străzi într-un orășel din Germania. Șeful pompierilor: „Am...