Știri internaționale

Știri internaționale

În incendiul din 2008 a fost distrusă o prețioasă arhivă audio, evenimentul fiind descris drept „cel mai mare dezastru din istoria industriei muzicale”, potrivit unei investigații realizate de jurnaliștii americani.

Read more: Universal a confirmat că master-uri Nirvana, Soundgarden sau Guns N’ Roses au fost distruse în...
Știri internaționale

Ministerul Român al Afacerilor Externe a anunțat, vineri dimineață, într-un comunicat oficial, că printre cele nouă persoane ucide miercuri seară, în două atacuri petrecute la Hanau, în Germania, se află și un cetățean român.

Read more: MAE confirmă că un român a fost ucis în atacurile de la Hanau (Germania). Detalii șocante despre...
Știri internaționale

Un român de 54 de ani din România a fost expulzat din Italia și a primit interdicție de a se mai întoarce în această țară în următorii cinci ani, după ce a ajuns la spital, în stare de ebrietate, de 73 de ori. cazul a fost relatat de presa din peninsulă.

Read more: Un român a fost expluzat din Italia, pentru cinci ani, după ce a fost găsit beat de 73 de ori
Știri internaționale

Marea Britanie va cere ca toți muncitorii străini calificați care doresc să lucreze în Regat să aibă o ofertă de muncă, să îndeplinească condițiile salariale și cerințele legate de cunoașterea limbii engleze.

Read more: BREXIT: Noile reguli impuse de Marea Britanie, pentru muncitorii din afara țării
Știri internaționale

Starea de maximă urgență din China a generat, ieri, închiderea a încă trei orașe - unul dintre acestea fiind la aproximativ 100 de km de Shanghai. Autoritățile chineze așteaptă un transport de medicamente produse de SUA care promit să elimine virusul din plămâni în maxim 48 de ore. Medicamentul care va fi primit de urgență de autoritățile chineze este rezultatul ultimelor cercetări ale specialiștilor americani bazate pe studiul virusului chinezesc.

Read more: Surse: China primește ajutor din partea SUA. Un nou medicament care ar elimina virusul în maxim 48...
Știri internaționale

Numărul de decese cauzate de coronavirus în China a crescut la 425, după ce autorităţile din provincia Hubei au confirmat, în raportarea oficială de marţi, încă 64 de cazuri de deces înregistrate practic în ultimele 24 de ore. În afara graniţelor chineze au mai fost înregistrate încă două decese, cel mai recent dintre acestea fiind confirmat public tot marţi dimineaţă, la un bărbat din Hong Kong.

Read more: Numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 427, două dintre ele confirmate în afara Chinei
Știri internaționale

Spitalul construit de chinezi la Whuan, zona considerată epicentrul epidemiei de coronavirus, este gata la numai 10 zile după demararea lucrărilor, iar luni au fost internați aici primii pacienți.

Read more: Cum arată spitalul construit de chinezi în 10 zile, pentru pacienții infectați cu virusul mortal....
Știri internaționale

Iranul a recunoscut, sâmbătă, că a doborât la mijlocul săptămânii avionul ucrainean, însă spune că uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintenționată. Până acum, Teheranul a negat vehement că aeronava ar fi fost doborâtă de una dintre rachetele sale.

Read more: Armata iaraniană recunoaşte că a doborât avionul Boeing cu 176 de oameni la bord, după "o eroare...
Știri internaționale

Un avion de pasageri al unei companii ucrainene, cu 176 de persoane și membri ai echipajului la bord, s-a prăbușit, miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

Aparent, tragedia a fost cauzată de probleme tehnice, anunță agenția Reuters, citată de Mediafax.

Toți cei aflați la bord au murit, potrivit televiziunii de stat iraniene.

Se pare că aeronava se îndrepta spre Kiev.

Avionul era un Boeing-737.

Foto: cnn.com

Joomla SEF URLs by Artio