Știri internaționale

Știri internaționale

Arkadi Babcenko1Jurnalistul rus Arkadi Babcenko, despre care se anunţase că a fost asasinat la Kiev, este în viaţă, totul fiind de fapt o înscenare pentru dejucarea unui complot organizat de serviciile secrete ruse, au explicat autorităţile ucrainene citate de presa internațională.

Read more: Răsturnare de situație în cazul jurnalistului rus care ar fi fost asasinat. Totul a fost o înscenare
Știri internaționale

accident ungaria 22 maiNouă persoane, din câte se pare toți cetățeni români, au murit, marți, într-un accident care a avut loc aproape de Budapesta. Impactul a fost atât de puternic încât este nevoie de teste ADN pentru identificarea certă a victimelor.

Read more: Update - Accident cumplit în Ungaria, transmis live pe Facebook. Nouă români și-au pierdut viața
Știri internaționale

avion prabusit havanaUn avion Boeing 737, cu 104 pasageri la bord, s-a prăbuşit vineri la prânz (ora locală), imediat după decolarea de pe aeroportul Jose Marti din Havana, capitala statului Cuba. Autorităţile au intervinit de urgenţă. În primă fază au fost găsiţi trei pasageri în viaţă, dar în stare critică.

Read more: Tragedie la Havana! Un avion cu peste 100 persoane la bord, prăbuşit imediat după decolare
Știri internaționale

grapiniSchimb de replici în Parlamentul European , între președintele Franței și europarlametarul român Maria Grapini. Emmanual Macron a pus-o la punct pe aceasta din urmă, după ce l-a tras la răspundere pentru declarațiile potrivit cărora Franța și germania trebuie să fie nucleul dur.

Read more: Macron, replică dură pentru Grapini: "Dacă Europa ar fi așteptat după tot clubul, dumneavoastră nu...
Știri internaționale

militari romaniUn grup de militari români Batalionul 30 Protecţia Forţei "Vulturii Carpaţilor" din Câmpulung Muscel a fost, luni dimineață, ținta unui atac cu mașină capcană, produs în Afganistan. Opt militari au fost răniți, a anunțat MApN.

Read more: Update: Opt militari români au fost răniți, luni, în Afganistan, într-un atac cu mașină capcană
Știri internaționale

recompensa fbiFBI a publicat un anunț, promiţând o recompensă de 10.000 de dolari persoanelor care ajută la prinderea unui român căutat de mai mulți ani de autoritățile din SUA.

Read more: FBI a anunțat că oferă 10.000 de dolari recompensă pentru prinderea unui român. Individul ar fi...
Știri internaționale

ueAmbasadorul palestinian pe lângă UE, Abdul Rahim Farra, a susținut, sâmbătă, că a primit asigurări de la Federica Mogherini, înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, că niciun stat UE nu-și va muta ambasada la Ierusalim, în contextul în care România și Cehia au enunțat, deja, această posibilitate.

Read more: Un oficial UE i-ar fi asigurat pe palestinieni că niciun stat al Uniunii Europene nu-și mută...