Autorităţile au reţinut un nou suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, la câteva ore de la eliberarea românului acuzat de asasinarea acesteia, relatează publicaţia Nova.bg, menţionând că informaţia nu a fost momentan confirmată de către poliţişti.

 

Conform surselor din cadrul investigaţiei, suspectul a fost reţinut în urma identificării probelor ADN de la locul faptei, scrie site-ul amintit, citat de Mediafax. Individul, un tânăr de 21 de ani, ar fi fost reținut în Germania, unde se presupune că a fugit după comiterea crimei. De asemenea, presa de la sud de Dunăre scrie că autorităţile le-au reţinut şi pe soţia şi mătuşa bărbatului.

Mai multe informaţii sunt aşteptate miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la care vor participa prim-ministrul Boyko Borisov, procurorul-şef Sotir Tsatsarov şi ministrul de Interne Mladen Marinov.

Marți seară, românul reținut inițial pentru comiterea crimei a fost eliberat, alibiul acestuia confirmându-se în urma anchetei polițiștilor. De altfel, autoritățile bulgare precizaseră încă de marți că acesta nu are calitate de suspect. "Avem în detenţie un individ al cărui alibi se confirmă şi nu este suspectat de comiterea crimei", a declarat Theodor Atanassov, citat de publicaţia Dnevnik (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio