Rămășițele mai multor persoane au fost descoperite în sicriul fostului președinte polonez Lech Kaczysnki

Category: Știri internaționale Created: Saturday, 03 June 2017 11:28

În sicriul fostul președinte polonez Lech Kaczynski, mort într-un accident de avion, acum șapte ani, se aflau și rămășițele altor persoane. Anunțul a fost făcut de autoritățile care exhumează victimele, pentru o nouă rundă de autopsii.

Sicriele lui Lech Kaczynski şi ale altor 11 dintre cele 96 de victime ale accidentului de avion din 2010 conţineau rămăşiţe de la mai multe persoane, au anunţat procurorii, după ce au examinat 24 de cadavre în urma accidentului, pe care unii oficiali din partidul de guvernare l-au pus pe seama unei explozii la bord, relatează Reuters, potrivit ziare.com.
Autorităţile poloneze au anunţat că au descoperit rămăşiţele a încă două persoane în coşciugul fostului preşedinte Kaczynski, mort într-un accident de avion în Rusia, în 2010. Și exemple șocante tot mai apar. Rămășițele a șapte alte persoane au fost găsite în sicriul generalului Bronislaw Kwiatkowski, în timp ce în coșciugul arhiepiscopului Miron Chodakowski se afla numai partea de sus a prelatului, iar jumătatea de jos este a fostului general Tadeusz Ploski.
Sicriele victimelor au fost sigilate în Rusia și returnate Poloniei la două săptămâni dupa accident.
Aceste descoperiri șocante sunt făcute în contextul în care, în ciuda opoziției familiilor, trupurile victimelor sunt exhumate pentru noi autopsii.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.