Român reținut în Marea Britanie. În valiza sa a fost găsit un adolescent de 16 ani

Written by Ioana POPA Category: Știri internaționale Created: Saturday, 02 June 2018 08:01

portul dover kentTânărul de 20 de ani, originar din județul Buzău, a fost reținut miercuri seară, a anunțat The Guardian.

 

Măsura față de românul Andrei Iancu a fost luată, potrivit sursei citate, în urma verificărilor la sosirea acestuia în Marea Britanie, din Franța. În portul Dover, în mașina Skoda Octavia a tânărului a fost găsită o valiză în care autoritățile au descoperit, șocate, un băiat de 16 ani.

Se pare că ar fi vorba despre un adolescent din Somalia, iar acesta ar fi fost găsit mai mult mort decât viu și transportat de urgență la spital.

Băiatul se recuperează, dar românul este cercetat pentru încercarea de a introduce ilegal o persoană pe teritoriul Marii Britanii și trebuie să dea socoteală în față autorităților. Andrei iancu a fost reținut, iar instanța va decide ce măsuri preventive vor fi luate față de acesta.

Sursa foto: independent.co.uk

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.