Jeff Leach, un comediant britanic în vârstă de 27 de ani, a ridicat complet cortina de pe viaţa sa, disperat de felul în care îi arată intimitatea. jeff_leach_sa_culcat_cu_300_de_femeiPotrivit BBC World, Leach e dependent de sex, spune că s-a culcat cu peste 300 de femei şi că vrea neapărat să scape de acest viciu.

„Să văd în orice femeie o potenţială aventură sexuală mă oboseşte, mă face să mă simt oribil, gol, superficial şi, în final, singur" – le-a mărturisit Jeff jurnaliştilor britanici.

„Sunt răsfăţatul femeilor şi, fără modestie, un răsfăţat cu mare trecere".

"Au fost perioade când mă culcam şi cu peste zece femei într-o săptămână. Acum mi-am propus să încetez".


„Vreau să aflu dacă sunt în stare să am o relaţie stabilă. Vreau să descopăr unde greşesc".

„Mă apropii de 30 de ani, prietenii mei se aşază la casele lor, iar eu îmi dau seama că nu pot continua să trăiesc viaţa de până acum la nesfârşit".

„Se spune că, în medie, un bărbat britanic întreţine relaţii sexuale cu 13 femei diferite de-a lungul vieţii, în timp ce o femeie britanică are parte doar 7 parteneri diferiţi. Eu sunt mult în afara acestei statistici".

„Până acum, am învins cele mai grele probleme ale vieţii mele predispuse la vicii – pasiunile pentru băutură şi droguri – iar acesta pare să fie ultimul obstacol pe care va trebui să-l sar".
Joomla SEF URLs by Artio