Trump, ironizat în cea mai recentă campanie publicitară a Smirnoff

Category: Știri internaționale Created: Monday, 19 June 2017 12:07

Fabricantul de votcă Smirnoff îl ironizează pe preşedintele american Donald Trump pentru presupusele legături cu Rusia în noua sa campanie publicitară, relatează The Independent, citat de News.ro.

Posterele mărcii de votcă include mesajul "Fabricat în America, dar am fi bucuroşi să vorbim despre legăturile noastre cu Rusia sub jurământ".
Smirnoff este deţinută de gigantul britanic Diageo, dar a fost fondată în Moscova, în 1864, şi este una dintre cele mai bine vândute băuturi spirtoase din lume.
Mesajul este o referire la problemele cu care se confruntă în prezent preşedintele Donald Trump – ancheta tot mai amplă a FBI şi Congresului privind posibile relaţii dintre echipa sa de campanie şi Moscova.
Preşedintele este suspectat de obstrucţionarea justiţiei, prin presarea fostului director al FBI, James Comey, să renunţe la ancheta care îl viza pe fostul consilier pentru securitate naţională Michael Flynn.
Duminică, senatorii l-au invitat pe Trump să depună mărturie sub jurământ, după ce a spus că ar fi „100%" dispus să răspundă întrebărilor privind investigaţia şi despre presupusele înregistrări ale discuţiilor sale cu fostul director FBI.
Sursa: News.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.