luare de ostatatici uk20.06: Ostaticii au fost eliberați. Directorul complexului a afirmat că agresorul este fostul soţ sau fostul iubit al uneia dintre cele două persoane ţinute ostatice şi care lucrează la sală.

 

Bărbatul a fost reţinut de poliţie, după ce 15 agenți ai forțelor speciale au intervenit în sala de bowling, iar cele două victime se află în afara oricărui pericol. Potrivit West Midlands Ambulance Service, suspectul a fost transportat la spital iar apoi la poliţie, iar ceilalţi doi bărbaţi au fost consultaţi la faţa locului şi nu au avut nevoie de spitalizare.

 

 

19.20: Martori au declarat pentru mirror.co.uk că mai multe ambulanţe se află la complex, dar şi elicoptere ale poliţiei.
Paul Edgington, un localnic, a scris pe Twitter că se află blocat în cinema: "Sunt blocat în sală. Suntem în siguranţă? Cât timp mai durează situaţia?".
El a spus filmul a fost întrerupt în momentul în care poliţiştii au intrat în sală şi au dus spectatorii într-o singură încăpere.
"Suntem complet blocaţi. Nimeni nu are voie să iasă de aici, poliţia a încercuit clădirea. Sunt şi elicoptere. Oamenii sunt speriaţi, sunt şi copii aici", a declarat Michelle, care lucrează la restaurantul Frankie şi Benny, aflat în apropiere de complex.

Ea a mai spus că oamenii primesc băuturi gratis în încercarea de a se calma situaţia.

 

19.11: Un individ înarmat cu un pistol a luat ostatici într-un centru comercial din orăşelul britanic Nuneaton, aproape de Birmingham, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de cotidianul The Guardian.

Incidentul are loc la o sală de bowling. Poliţia a confirmat că este o acţiune în desfăşurare şi le cere tuturor celor care sunt în zonă să nu se apropie. Mai multe străzi din jur au fost închise.

Potrivit presei britanice, poliţia le-ar fi recomandat oamenilor aflaţi într-o sală de cinema din apropiere şi la un loc de joacă pentru copii să rămână în interior.

Știre în curs de actualizare

Joomla SEF URLs by Artio