kate_middleton
Kate Middleton, soţia prinţului William şi viitoarea regină a Marii Britanii, a aniversat, ieri, 30 de ani. Cu acest prilej, jurnaliştii de la Daily Mail au realizat o listă cu 30 de lucruri care îi pigmentează biografia.


Citiţi, mai jos, o parte dintre acestea:

1. La vârsta de 13 ani, s-a înscris la liceul Marlborough din Wilfshire, a cărui taxă anuală era de 15.000 de lire.

2. Cât timp a învăţat la Marlborough, a reprezentat şcoala la întrecerile de tenis, hockey şi volei. A fost căpitanul echipei de hockey.

3. Este o fotografă pasionată.

4. Amman, capitala Iordaniei, a găzduit-o pe Kate şi pe familia ei, timp de câţiva ani, la mijlocul anilor 1980.

5. Printre hobbiurile ei se numără mersul pe jos, înotul, navigaţia şi pictura.

6. S-a zvonit că, în timp ce era la liceul Marlborough, ţinea pe peretele dormitorului un poster cu prinţul William. A dezminţit această bârfă, zicând că, de fapt, în posterul respectiv, era băiatul din reclamele la „Levi's".

7. A fost membră a echipei de hockey a universităţii.

8. L-a întâlnit pe prinţul William la "Saint Andrews" – o universitate ai cărei absolvenţi au o şansă din zece să-şi găsească parteneri de viaţă cu care să se căsătorească.

9. După ceremonia de cununie, de pe 29 aprilie 2011, şi-a depus buchetul de mireasă pe mormântul Eroului Necunoscut din Catedrala Westminster, continuând, astfel, o tradiţie începută de Regina Mamă.

10. Rochia transparentă care a făcut ca William să o observe pentru prima dată – când a purtat-o la o paradă a modei din 2002 – a fost licitată în 2011 cu 78.000 de lire sterline.

11. În timpul călătoriei întreprinse în California şi Canada, în vara lui 2011, a purtat mai mult de 25 de ţinute, atrăgând atenţia presei specializate în modă.

12. Deşi ar putea avea un bucătar personal, preferă să gătească singură pentru ea şi pentru William. E văzută deseori la supermarket.

13. Nu este alergică la cai, aşa cum s-a speculat multă vreme.
Joomla SEF URLs by Artio