Știri locale

Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA: Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 4 decembrie 2020
Știri locale

Un bărbat a fost surprins în flagrant miercuri, la Bărcănești, în timp ce încerca să comercializeze articole pirotehnice. Omul pregătise cam 30 de kilograme pentru vânzare, înainte de sărbători.

Read more: Flagrant la Bărcănești! Un bărbat avea în portbagaj zeci de kilograme de articole pirotehnice,...
Știri locale

Anul acesta, Ziua Națională a României nu a putut fi celebrată așa cum eram obișnuiți. Iar dacă în reședințele de județ și în București au fost permise ceremonii restrânse, în general cu 100 de persoane, în localitățile mici nici măcar atât nu a fost posibil. Asta nu înseamnă, însă, că ziua de 1 Decembrie a trecut ca oricare alta.

Read more: DUMBRAVA: Mesajul de suflet transmis de primarul Marian Apostol, de Ziua Națională a României
Știri locale

Doliu în administrația câmpineană. Robert Cătălin Penescu, membru al Consiliului Local în mandatul 2016 - 2020, s-a stins din viață, la secția Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina.

Read more: Robert Cătălin Pănescu, fost consilier local din Câmpina, s-a stins din viață la numai 49 de ani....
Știri locale

Echipaje de descarcerare, prim-ajutor și pompieri au acționat luni după-amiază, la Drajna, în urma unui accident rutier în care au fost implicate nouă persoane,  a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Read more: O femeie rănită într-un accident petrecut luni, la Drajna. Șoferul mașinii în care se afla, un...
Joomla SEF URLs by Artio