Știri locale

Știri locale

Două persoane au ajuns la spital, după un accident rutier produs sâmbătă, pe Drumul Naţional 1, în dreptul comunei Floreşti, într-una dintre cele mai periculoase intersecţii din Prahova. În urma coliziunii, traficul rutier a fost blocat pe sensul de mers Ploieşti-Braşov.

Read more: Doi răniţi într-un accident în care au fost implicate trei maşini, produs pe DN 1, la Floreşti
Știri locale

O femeie de 34 de ani a intrat în comă, iar alte trei persoane au suferit răni mai uşoare, după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a izbit într-un gard, pe DN 1A, lângă Ploieşti. Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, iar la scurt timp, cel mai probabil din cauza poleiului de pe şosea, alte trei accidente rutiere s-au petrecut în aceeaşi zonă.

Read more: Femeie în comă, după un accident pe DN 1A, lângă Ploieşti
Știri locale

În Prahova au apărut două noi suspiciuni de pestă porcină africană, la câteva săptămâni de când autorităţile anunţaseră că au fost "stinse" toate focarele anterioare. Cu mai puţin de trei săptămâni rămase până la Crăciun, sunt alerte de pestă în Plopu şi Măneşti, ambele la porci domestici, iar autorităţie se vor reuni vineri după-amiază pentru a aproba restricţiile necesare.

Read more: Alertă de pestă porcină în Prahova. Sunt suspiciuni în două localităţi până acum ferite de necazuri
Știri locale

Două mașini au intrat în coliziune, vineri dimineață, la intersecția străzilor Băicoi și Inotești, din Ploiești. Unul dintre vehicule s-a oprit în zidul unui imobil, femeia care se afla la volan rămânând încarcerată.

Read more: FOTO: O persoană încarcerată în urma unui accident petrecut într-o intersecție din Ploiești....
Joomla SEF URLs by Artio