Duminică, 22 Octombrie 2017
 

Știri locale

Accident cu cinci victime în Ploiești, la intersecția Rudului cu Plăieșilor

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 22 October 2017 14:29  |  Category: Știri locale

ambulanta C1Un accident grav a avut loc duminică dimineața, în jurul orelor 10, la intersecția străzilor Rudului cu Plăieșilor din municipiul Ploiești. Din primele informații obținute, se pare că este vorba despre un caz de neacordare de prioritate, pe fondul unei semaforizări pe intermitent.

În cele două mașini implicate în accident se aflau opt persoane, din care cinci au fost transportate la spital de către echipajele de urgență sosite la fața locului. Foto caracter ilustrativ

maria rada comarnicMamă, fiică și nepoată, din Comarnic, luptă să-și construiască o nouă locuință! Pe cea veche le-a mistuit-o focul înainte de Sărbătorile de iarnă...
-Repede! Repede! Ieșiți afară că arde!
-Ceee? Ce arde?
-Casa voastră arde!
-Cum arde? Unde?
-Haideți! Luați ce puteți și ieșiți afară că muriți...
În cele câteva secunde, a reușit să-și arunce privirea spre un ceas. Era 5 dimineața când i s-a dat alarma salvatoare. Dacă nu erau vecinii ar fi murit, în acea dimineață fatidică de 8 decembrie, împreună cu fiica de 23 de ani și nepoțica de numai 3 ani și jumătate.

maria rada comarnic nepoticaPentru o femeie din Comarnic, Pasărea Phoenix nu e doar un mit! Maria Radea luptă din răsputeri să-și ridice o nouă casă în locul celei distruse de incendiu! Focul i-a mistuit tot în numai câteva minute, dar nu și puterea de a o lua de la capăt. Maria Radea, în vârstă de 43 de ani, este dovada vie a faptului că dacă ai sănătate, dorință de muncă, o fire de fier, dar și o mână de ajutor, atunci ai toate premisele pentru a reuși să-i arăți vieții și partea frumoasă, în timp ce ea te-a pus la încercare cu o lovitură năucitoare.

Campanie de informare a Poliţiei pentru prevenirea înşelăciunilor şi furturilor

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 17 October 2017 14:24  |  Category: Știri locale

campanie informare politiePoliţiştii din Vălenii de Munte au lansat o campanie de informare şi prevenire a unor infracţiuni, parte dintr-o campanie mai amplă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, menită să prezinte populaţiei o parte din metodele folosite de escroci şi de hoţii din locuinţe şi societăţi comerciale. Campania de informare derulată la Văleni a vizat şi violnţa domestică.

ANUNŢ OFICIAL. Vezi câte locuri vor fi scoase în concurs la Şcoala de Poliţie şi când are loc admiterea!

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 17 October 2017 14:19  |  Category: Știri locale

scoala politieŞcolile de Poliţie din Câmpina şi Cluj-Napoca vor organiza în luna ianuarie o nouă sesiune de admitere. ANunţul oficial a fost făcut astăzi de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, care au precizat că în cazul unităţii de formare de la Câmpina sunt disponibile nu mai puţin de 1.300 de locuri. Doritorii trebuie să depună dosarele până în decembrie.

Campania ECOTIC „Stația de Reciclare” ia startul și în județul Prahova

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 14 October 2017 15:38  |  Category: Știri locale

ecotic rosalStația de Reciclare este o campanie de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), lansată de Organizația ECOTIC în iunie 2016 și dedicată în special mediului rural, dar și celui urban din România. După ce a străbătut județele Iași, Brașov, Argeș și Sibiu, Stația de Reciclare ia startul și în Județul Proahova, începând din 17 octoombrie 2017, cu ajutorul Consiliului Județean Prahova, Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Parteneriatul pentru Managementul Deseurilor" Prahova, Agenției pentru Protecția Mediului Prahova și ROSAL Ploiesti.

Ziua produselor agroalimentare sărbătorită la Ploiești. Societatea Hale și Piețe a oferit diplome producătorilor prezenți la Târgul de Toamnă

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 10 October 2017 11:09  |  Category: Știri locale

ziua produselor romanesti hale si piete mariana pepelea 10 oct 2017Marți, 10 octombrie a fost sărbătorită pentru prima data în România, "Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti", eveniment organizat cu scopul de a promova consumul de produse agroalimentare obţinute și procesate în fermele agricole românești.

Accident grav pe DN1, la Ciolpani! Cinci victime au fost duse de urgenţă la spital

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 07 October 2017 16:55  |  Category: Știri locale

accident smurd politieCinci persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14.00, pe Drumul Naţional 1, la intrarea din judeţul Ilfov în Prahova, după ce o maşină care efectua o depăşire a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

3 răniţi şi trafic dirijat pe DN 72, după un accident între un TIR şi două maşini

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 07 October 2017 10:41  |  Category: Știri locale

accident-circulatie-masina-politieUn camion şi două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.45, pe Drumul Naţional 72, Ploieşti-Târgovişe, în judeţul Prahova. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, necesitând îngrijiri medicale.

Începe Festivalul Sinaia Forever. Vunk, Voltaj şi Alternosfera urcă pe scenă

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 06 October 2017 13:39  |  Category: Știri locale

sinaia forever 17Peste 50.000 de spectatori sunt aşteptaţi la a XXIII-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever, care debutează astăzi, de la ora 18.45, cu tradiţionala paradă care se va ţine pe Bulevardul Carol I. Petrecerea durează până duminică seară, timp în care traficul rutier în zona staţiunii montane prahovene va fi restricţionat.

7 copii din Prahova, duşi de urgenţă la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 05 October 2017 15:05  |  Category: Știri locale

smurd isu prim ajutor accidentŞapte fraţi, cu vârste cuprinse între două luni şi opt ani, au ajuns de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, cu simptome specifice unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Aceştia s-au intoxicat acasă, cel mai probabil de la o sobă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, care a intervenit în acest caz.

Alertă în Câmpina, după ce a fost găsit un recipient din care s-a scurs o substanţă foarte toxică

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 14:33  |  Category: Știri locale

mercur 2Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova s-au deplasat, marţi, la Câmpina, după ce au fost sesizaţi că la o societate din localitate a fost găsit un recipient din care se scursese mercur, o substanţă toxică extrem de periculoasă, care poate afecta oamenii şi poate provoca inclusiv decesul dacă este ingerată, la contactul cu pielea sau dacă sunt inhalaţi vaporii produşi.