Știri locale

Știri locale

Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Ploiești se află, de astăzi, în Scenariul 3, cursurile fiind organizate, de astăzi, exclusiv on-line. Decizia a fost luată în urma cazurilor de coronavirus confirmate la nivelul unității de învățământ (VEZI DETALII).

Read more: Colegiul "Mihai Viteazul" Ploiești, închis de pandemie. Cursurile s-au mutat în on-line
Știri locale

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova s-a întrunit marți, 29 septembrie 2020, într-o nouă ședință extraordinară, organizată în sistem  audioconferință, pentru a supune dezbaterii și aprobării Hotărârea nr.52 /29.09.2020 privind schimbarea scenariilor de lucru a mai multor unități de învățământ din județ ca urmarea a creșterii/scăderii ratei de infectare în localitățile unde se află aceste instituții sau ca urmare a confirmării ca fiind infectați cu noul coronavirus a unor elevi și/sau cadre didactice care au intrat în colectivitate, a transmis Prefectura Prahova.

Read more: Noi modificări în programul unităţilor de învăţământ din Prahova. Se schimbă sceariile pentru mai...
Știri locale

Poliţia Prahova a anunţat oficial că a primit 25 de sesizări cu privire la nereguli electorale, majoritatea încheiate fără amenzi sau dosare penale. Au existat, totuşi, şi trei infracţiuni, cea mai recentă fiind semnalată la Mizil, unde a fost deschis un dosar penal după ce membrii unei secţii de votare au votat acolo, deşi erau arondaţi în altă parte.

Read more: Alegeri Prahova - Al treilea dosar penal din ziua alegerilor a fost deschis la Mizil şi vizează...
Știri locale

Mai multe sesizări transmise, duminică, polițiștilor prahoveni, cu privire la abateri de la legislația electorală, reclamau prezența, în ziua votului, a afișelor electorale, în zona secțiilor votare, lucru interzis.

Read more: ALEGERI 2020 | Afișe electorale găsite în apropierea unor secții de votare din Mizil și Ciorani
Știri locale

Un bărbat care s-a prezentat la vot, duminică dimineață, la una dintre secțiile Colegiului Național Pedagogic "Regina Maria" din Ploiești, nu a mai ajuns în cabină, ci direct la spital.

Read more: ALEGERI 2020: Incident la o secție de votare din Ploiești. A fost nevoie de intervenția medicilor...
Joomla SEF URLs by Artio