Știri locale

Știri locale

Un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă a fost chemat să intervină, duminică după-amiază, în comuna prahoveană Măgurele, după ce unui alegător i s-a făcut rău în interiorul secţiei de votare.

Read more: Un bătrân din Măgurele a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în secţia de vot
Știri locale

Două maşini au fost implicate într-o coliziune, duminică, în intersecţia străzilor Cosminelor şi Godeanu, în cartierul Vest din Ploieşti. În urma impactului, doi dintre cei şase pasageri, o femeie şi un copil, au fost răniţi, fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Read more: O femeie şi un copil au fost răniţi într-un accident rutier produs în vestul Ploieştiului
Știri locale

Contract controversat la Târgşoru Vechi! Primăria localităţii de la marginea Ploieştiului a semnat un contract pentru împrăştierea de material antiderapant pe străzi cu o firmă care are ca principal obiect de activitate vânzarea de produse alimentare, băuturi și tutun şi figurează cu doar trei angajaţi. Primarul spune că procedura de selecţie a fost transparentă, sumele cheltuite foarte mici şi firma a fost aleasă pentru că, fiind din zonă, putea interveni mai rapid decât alţi operatori.

Read more: Primăria Târgşoru Vechi a încredinţat un contract de deszăpezire unui bar din comună
Știri locale

Pe principiul de a pune tinerii în centrul sistemului de educaţie, Primăria Sinaia anunţă că proiectul european de aproape 5 milioane de euro pentru modernizarea Colegiului "Mihail Cantacuzino" a fost acceptat la finanţare şi urmează să schimbe substanţial faţa unităţii de învăţământ, care va avea un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă şi spațiu expozițional.

Read more: Proiect european de 5 milioane de euro la Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia
Joomla SEF URLs by Artio