Știri locale

Știri locale

Poliția a fost sesizată duminică, în jurul orei 10.00, cu privire la descoperirea unui cadavru în zona burlanelor de evacuare a deșeurilor menajere dintr-un bloc aflat în sudul Ploieștiului.

Read more: Cadavru descoperit, duminică dimineață, la ghena unui bloc din Ploiești. Victima, un tânăr de...
Știri locale

Asociația Prahova în Acțiune și UniVRse Ploieşti au încheiat un parteneriat care propune evenimente inedite pentru elevi și vârstnici, în cadrul unei campanii ce se va derula până la finalul lunii martie.

Read more: Asociația Prahova în Acțiune: Plimbări virtuale prin Sistemul Solar oferite GRATUIT, în cadrul...
Știri locale

Un accident grav s-a produs sâmbătă, în jurul prânzului, pe DN 1B, în localitatea Valea Călugărească. Două mașini, în care se aflau opt adulți și un copil, au intrat în coliziune.

Read more: Un bebeluș de două luni și trei adulți, răniți într-un accident la Valea Călugărească
Știri locale

Polițiștii prahoveni au fost alertați, ieri, de un poștaș care a reclamat că ar fi fost atacat de doi indivizi care i-ar fi luat geanta cu acte și bani. Cercetările au indicat, însă, un fir al evenimentelor cu totul surprinzător.

Read more: Un poștaș din Prahova a reclamat că a fost tâlhărit și lăsat fără 40.000 de lei. Ce făcuse, de...
Știri locale

Primăria Bucov a anunţat că sistemul de acces la internet fără fir în spaţiile publice, implementat din fonduri europene, a devenit funcţional în această săptămână. Sunt şapte zone în care oamenii au acces gratuit la WiFi, anunţă autorităţile, care spun că vor să extindă reţeaua şi în alte zone publice.

Read more: WiFi gratuit, în comuna Bucov, după un proiect din fonduri europene
Știri locale

Polițiștii din Bălțești au derulat, joi, cu sprijinul colegilor de la Vălenii de Munte, patru percheziții la Gura Vitioarei și Măgurele, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt calificat sau care ar fi dobândit bunuri provenite din săvârșirea acestora.

Read more: Noi percheziții în Prahova, la persoane bănuite de furt. Bani și bijuterii sustrase, în urma unor...
Joomla SEF URLs by Artio