Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

3 răniţi şi trafic dirijat pe DN 72, după un accident între un TIR şi două maşini

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Saturday, 07 October 2017 10:41

accident-circulatie-masina-politieUn camion şi două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.45, pe Drumul Naţional 72, Ploieşti-Târgovişe, în judeţul Prahova. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, necesitând îngrijiri medicale.

 

Coliziunea a avut loc pe DN 72, în dreptul intrării spre satul Brătăşanca din comuna prahoveană Filipeştii de Târg.

La faţa locului au ajuns echipaje de la Poliţie, Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Trei persoane au fost rănite, primind îngrijiri de la medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova. Până la această oră nu au fost oferite informaţii suplimentare cu privire la starea victimelor şi nici nu s-a anunţat că vreuna dintre ele ar avea nevoie de transport de urgenţă la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Totuşi, accidentul a dat peste cap criculaţia rutieră în zonă. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au anunţat că traficul este dirijat pe acest tronson de drum.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.