Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

4 maşini implicate într-un accident pe Centura de Vest a Ploieştiului, la intersecţia de la Buda

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Monday, 14 May 2018 13:42

accident ambulantaTrei autoturisme şi o dubă de transport au fost implicate, luni, într-un carambol pe Drumul Naţional 1, pe tronsonul care deserveşte Centura de Vest a Ploieştiului. Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, în intersecţia cu drumul judeţean care asigură legătura spre satul Buda, zonă considerată printre aşa-zisele “puncte negre” de pe DN1, din cauza numărului mare de accidente grave.

În cele patru vehicule se aflau cinci persoane, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, care au precizat că în toate cazurile, cu o singură excepţie, pasagerii au suferit răni minore. O persoană a fost rănită mai grav şi a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. ISU Prahova trimisese la faţa locului un echipaj pentru asigurarea măsurilor specifice şi o ambulanţă SMURD.

Poliţia Prahova a anunţat că, în urma acestui accident, traficul rutier a fost restricţionat minute bune.

Pentru această intersecţia, Consiliul Judeţean pregăteşte de ceva vreme un proiect amplu, intenţionând să realizeze o supratraversare. Lucrările la podul peste DN 1, finanţate de Ministerul Dezvoltării, ar putea începe în această vară.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.