Cinci persoane au8 ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti după un accident produs sâmbătă dimineaţă pe DN1, la Posada.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7.20, după ce o maşină a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus. Coliziunea a fost una puternică, iar două persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinilor. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, la faţa locului au sosit mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Cele două victime rămase încarcerate au fost găsite conştiente şi extrase după mai bine de un sfert de oră. Totţi cei cinci ocupanţi au fost evaluaţi de medici la faţa locului şi apoi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

O femeie de 69 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunoştinţă. De asemenea, o altă victimă, o femeie de 38 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic şi răni la mâna dreaptă, iaro tânără de 31 de ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism toraco-abdominal, au anunţat reprezentanţii ISU Prahova. Celelalte două victime au fost o femeie de 31 de ani cu traumatism de torace şi bazin şi un bărbat de 39 de ani, rănit la mâna dreaptă, a mai precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Accidentul a avut loc în zona Posada, aproape de kilometrul 110 al DN 1, iar traficul rutier pe sensul Ploieşti-Braşov s-a derulat cu restricţii până aproape de ora 9.00, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio