Trei mașini parcate în zona Timken au fost lovite, luni seară, în jurul orei 20.00, de un autoturism al cărui șofer a fugit, imediat, de la locul evenimentului. Cercetările de până acum au scos la iveală și motivele pentru care acesta a ținut să nu dea ochi cu oamenii legii, chiar dacă impactul se soldase doar cu pagube materiale.

Martorii povesteau, imediat după accident, că în mașina vinovată s-ar fi aflat doi băieți și o fată, care au coborât din autovehicul și au fugit imediat după impact.

În cursul zilei de luni, IJP Prahova a venit cu precizări suplimentare referitoare la accidentul din zona Timken.

"În noaptea de 2/3 mai a.c., a fost furat de pe raza Mun. Ploiești un auto înmatriculat în Olanda. Ulterior, în seara zilei de 03 mai, acest auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în zona Bariera București, lovind trei auto parcate. Șoferul a abandonat mașina la locul faptei și a fugit. La momentul producerii evenimentului rutier, mașina avea montate plăcuțe cu numere de Bulgaria", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Potrivit acestora, în cauză se fac cercetări pentru furt calificat, conducerea unui autoturism cu numere false și distrugere.

Foto: telegrama.ro

Joomla SEF URLs by Artio