Accident grav pe DN 1, la Metro. Nouă persoane implicate, inclusiv trei copii. O victimă a rămas încarcerată (UPDATE)

Category: Știri locale Created: Sunday, 18 June 2017 12:29

Accident pe DN 1, la intrare în Ploiești, în zona Metro. Nouă persoane, între care trei copii, se aflau în cele două mașini implicate.

 

Poliția Prahova anunță o persoană încarcerată, în urma accidentului de la Metro.
La fața locului au fost trimise echipaje de la Ambulanță, dar și SMURD-ul și două echipaje de pompieri. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, în cele două autoturisme implicate în accidentul produs în jurul orei 12.15 se aflau nouă persoane, șase adulți și trei copii.
Unul dintre adulți a rămas prins între fiarele contorsionate.
În acest moment, cei implicați sunt evaluați, echipajele medicale urmând să decidă cine va fi transportat la spital.

UPDATE - O femeie de 56 de ani, cu traumatism membru superior, traumatism abdominal și traumatism la șold, și o alta în vârstă de 59 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Ploiești, potrivit ISU Prahova.

Cei trei copii - un bebeluș de numai două luni, un băiețel de 4 ani, și o fetiță de 7 ani, lovită la arcadă - au fost evaluați medical și nu au nevoie să fie transportați la spital.

Foto ilustrație

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.