Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Accident grav pe DN1, la Ciolpani! Cinci victime au fost duse de urgenţă la spital

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Saturday, 07 October 2017 16:55

accident smurd politieCinci persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14.00, pe Drumul Naţional 1, la intrarea din judeţul Ilfov în Prahova, după ce o maşină care efectua o depăşire a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

 

În cele două vehicule se aflau, în total, şapte persoane, printre care şi un copil şi o femeie însărcinată. Toaţi pasagerii au fost răniţi, însă numai cinci au necesitat transportarea de urgenţă la spital.

Trei dintre pasageri au rămas blocaţi între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a trimis la faţa locului cinci autospeciale, dintre care două pentru descarcerări și o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. De asemenea, au intervenit şi echipaje de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital la Bucureşti, iar celelalte două în Prahova.

În urma acestui accident, două dintre cele patru benzi pe care le are DN1 în această porţiune au fost blocate. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat că, la ora respectivă, circulaţia se desfăşura îngreunat, pe câte o singură bandă în ambele sensuri, în localitatea Ciolpani, la kilometrul 37+600 de metri, din cauza acestui accident.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.