accident 7 8 18Două autoturisme, în care se aflau nouă persoane, au fost implicate într-un accident rutier produs marţi dimineaţă, pe Drumul Naţional 1A, în oraşul prahovean Boldeşti-Scăeni. În urma coliziunii, unul dintre vehicule s-a răsturnat, iar cinci persoane au fost rănite, trei dintre acestea având răni mai grave şi necesitând transportul de urgenţă la spital.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, un bărbat în vârstă de 63 de ani a suferit un traumatism lombar, iar alţi doi bărbaţi, de 34 şi respectiv 21 de ani, s-au ales cu traumatisme ale membrelor inferioare, aceste victime fiind transportate la spital, în vreme ce restul pasagerilor din cele două vehicule fie nu au necesitat mari îngrijiri medicale, fie au refuzat transportul la spital.

Accidentul s-a produs pe DN1A, la kilometrul 93+300, în jurul orei 6.00. Din primele informaţii, se pare că un autoturism ar fi forţat intrarea în drumul naţional, venind de pe o şosea secundară, intrând în coliziune cu o maşină care circula regulamentar. În urma impactului puternic, autovehicului intrat de pe un drum secundar s-a răsturnat, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Prahova.

(Foto: ISU Prahova)

Joomla SEF URLs by Artio