Patru persoane care se aflau într-o ambulanță aflată în misiune au ajuns la spital miercuri, în jurul prânzului, după ce autospeciala a intrat în coliziune cu un autoturism s-a răsturnat în intersecția de la nord.

 

În autospeciala implicată în eveniment se aflau trei cadre medicale și un pacient, toate cele patru persoane fiind evaluate medical la fața locului și urmând să fie transportate la spital.

La fața locului au ajuns alte echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, căruia îi aparține și autospeciala răsturnată, dar și echipaje de pompieri și SMURD, trimise de ISU Prahova.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că ambulanța, care se afla în misiune și se îndrepta dinspre vest spre nord, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula dinspre nord spre centru, al cărui șofer nu a acordat prioritate autospecialei. Conducătorul auto nu a suferit leziuni.

În zonă, traficul este dirijat.

accident ambulanta nord1

accident ambulanta nord2

accident ambulanta nord3

accident ambulanta nord4

accident ambulanta nord5

accident ambulanta nord7

accident ambulanta nord8

accident ambulanta nord16

Update - La spital au fost transportate două cadre medicale care se aflau în ambulanță și pacienta care era transportată în autospecială, a anunțat IJP Prahova.

Foto de la cititori, ISU Prahova, IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio