Impact mortal, sâmbătă dimineață, pe DN 1D, în localitatea prahoveană Albești. O mașină în care se aflau două persoane s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei.

 

Accidentul s-a petrecut la km 4 al drumului național, au anunțat polițiștii, care nu au stabilit, deocamdată, cauza producerii evenimentului.

La fața locului, echipajele de urgență care s-au deplasat pentru intervenție au găsit o victimă decedată. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani care se afla pe locul din dreapta-față al mașinii.

Șoferul autovehiculului, un bărbat de 52 de ani, a fost grav rănit și transportat la spital.

Accidentul s-a produs pe sensul spre Albești. În urma evenimentului, la această oră (6.30), traficul pe DN 1D, în zona accidentului, se desfășoară dirijat, alternativ, pe sensul Albești - Ciorani.

Update - "În această dimineață, în jurul orei 05.59, pompierii militari au intervenit la un accident rutier cu descarcerare în com. Albeşti Paleologu, sat Albeşti Paleologu. Un autoturism a intrat într-un copac, iar în urma impactului două persoane au rămas încarcerate. Una dinte victime era inconştientă și a fost declarată decedată de către medicul coordonator, iar cealaltă a fost transportată la UPU. La locul evenimentului au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare și unul de prim ajutor", au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

Update - Potrivit SAJ Prahova, șoferul autovehiculului a fost transportat la spital cu traumatisme la mâna stângă și la ambele picioare.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio