Două mașini au fost implicate, vineri dimineață, într-un accident petrecut pe raza localității Tinosu.

 

Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, că de vină ar fi un șofer care nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum.

"Se pare că un bărbat în vârstă de 54 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Tinosu către Brazi, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo-rutiere, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani. Evenimentul rutier s-a soldat cu pagube materiale", au anunțat reprezentanții IJP PRahova, menționând că niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În mai multe localități din Prahova este valabil, cel puțin până la ora 11.00, un cod galben de ceață și depuneri înghețate. Avertizarea se referă la Ploiești, Băicoi, Mizil, Brazi, Urlați, Boldești-Scăeni, Filipeștii de Pădure, Valea Călugărească, Bucov, Plopeni, Bărcănești, Puchenii Mari, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Târgșoru Vechi, Florești, Blejoi, Ciorani, Vărbilău, Măgureni, Poienarii Burchii, Scorțeni, Gura Vitioarei, Albești-Paleologu, Colceag, Berceni, Șirna, Gorgota, Râfov, Sângeru, Drăgănești, Iordăcheanu, Păulești, Lipănești, Podenii Noi, Măgurele, Tomșani, Ceptura, Dumbrava, Baba Ana, Vâlcănești, Mănești, Fulga, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Bălțești, Gornet, Cocorăștii Colț, Șoimari, Gornet-Cricov, Predeal-Sărari, Tinosu, Gura Vadului, Apostolache, Păcureți, Plopu, Boldești-Gradiștea, Chiojdeanca, Surani, Gherghița, Vadu Săpat, Lapoș, Călugăreni, Salcia, Tătaru, Jugureni, Olari, Fântânele.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio