Accident provocat de un șofer beat, în nordul Ploieștiului. Bărbatul a încercat să fugă de la locul faptei

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Thursday, 12 July 2018 14:17

politia localaPolițiștii locali ploieșteni au reținut, miercuri după-amiază, un conducător auto care, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit un autoturism din parcarea aflată în apropierea bazarului de la Nord.

Cazul a fost semnalat miercuri, în jurul orei 16.30, unui echipaj al Poliției Locale, de către un martor. Acesta le-a povestit agenților că, în apropierea bazarului, un conducător auto a lovit și avariat un autovehicul parcat, în timp ce făcea manevre cu propriul autoturism. Acesta a declarat și faptul că șoferul în cauză încearcă să părăsească zona.

"În urma verificărilor, polițiștii locali l-au identificat și reținut pe numitul M.B.C, în vârstă de 58 ani, conducătorul unui autoturism marca BMW, care emana halenă alcoolică. La fața locului s-a prezentat un echipaj al Poliției Municipale, solicitat de către polițiștii locali la numărul unic de urgență 112. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,36 mg/l alcool în aerul expirat, conducătorul auto fiind preluat de către lucrătorii Biroului Rutier pentru continuarea cercetărilor", au anunțat reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.