Adolescentă de 15 ani, din Bucov, dispărută de la domiciliu. Poliția a dat-o în urmărire națională

Category: Știri locale Created: Monday, 19 June 2017 13:12

O minoră de 15 ani, din comuna prahoveană Bucov, a fost dată în urmărire națională după ce a dispărut de la domiciliu.

 

Mariana Cojocaru a plecat de la locuința din Bucov duminică, pe 18 iunie. În cursul serii, tatăl adolescentei a anunțat Poliția, cu privire la dispariția acesteia. " Minora are 1,60 m. înălțime, greutate de 60 de kg, constituție astenică, ten deschis, sprâncene arcuite, păr drept, negru, lung, ochi căprui. Are două semne particulare: pe piciorul drept, deasupra genunchiului, are o cicatrice și pe piciorul stâng, în zona gleznei are tot o cicatrice", anunță IJP Prahova, precizând că autoritățile au demarat deja toate activitățile procedurale, iar polițiștii efectuează investigații pentru găsirea minorei, în prezent dată în urmărire națională.
Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia sunt rugați să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE - Minora a fost găsită, a anunțat, miercuri, Poliția Prahova.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.