Agenți de pază fără viteză de reacție. În cât timp au intervenit la o urgență, în Ploiești

Category: Știri locale Created: Wednesday, 31 May 2017 09:36

Polițiștii care au efectuat, zilele trecute, un control la o unitate din municipiu, au aplicat o amendă semnificativă firmei de pază care ar fi trebuit să intervină acolo, la nevoie, după ce agenții s-au lăsat așteptați mai bine de o jumătate de oră de la momentul în care s-a dat alarma.
Polițiști ai Secției nr. 3 Ploiești au efectuat, luni, un control la o unitate din municipiu, în cadrul căruia a fost verificată funcționalitatea sistemului de alarmă și modul de reacție și intervenție a societății prestatoare a serviciilor de monitorizare și intervenție, în cazul declanșării butonului de panică. IJP Prahova precizează că, în urma acestei acțiuni, s-a constatat faptul că echipa de intervenție a firmei de securitate nu s-a încadrat în timpul de reacție, agenții de pază ajungând la obiectiv după 40 de minute de la alertare.
Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, potrivit sursei citate.

Foto ilustrație

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.