Aglomeraţie mare pe DN 1B, la intrarea spre Parcul Bucov

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Monday, 09 April 2018 14:35

giratoriu bucov aglomeratie politia dirijeazaUltima zi liberă din minivacanţa de Paşte, marcată de o vreme foarte călduroasă, a determinat mii de prahoveni să vină pentru picnic sau plimbare la Parcul Memorial "Constantin Stere", însă asta generează mari probleme de trafic în zonă. Din cauza numărului mare de maşini ajunse aici luni, circulaţia se derulează cu mare dificultate, pe câteva tronsoane drumul care duce spre Parcul Bucov fiind blocat. Poliţia Rutieră dirijează traficul în sensul giratoriu de pe DN 1B.

 

O cititoare Actualitatea Prahoveană a semnalat faptul că pe drumul care porneşte din sensul giratoriu, ducând spre parcarea de la intrarea în parc, se circulă extrem de greu, la un moment dat ajungându-se ca poliţiştii care lucrează pentru fluidizarea traficului rutier să interzică virajul din DN 1B spre prac. Din acest motiv, mai mulţi conducători auto au ales să parcheze chiar pe marginea drumului naţional, până în podul peste Teleajen.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au confirmat că luni la prânz se înregistrează valori de trafic foarte mari în această zonă şi că sunt agenţi rutieri care fluidizează traficul.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.