Echipaje de pompieri, polițiști și de la Ambulanță au intervenit pe DN 1B, joi seară, după ce o cisternă plină cu motorină s-a răsturnat la intersecția cu drumul spre Fântânele.

 

În zonă nu a fost înregistrat pericol de explozie, dar autoritățile au decis, pentru siguranța participanților la trafic, ca până la golirea cisternei să devieze traficul prin Ceptura și Fântânele.

400 de litri de motorină s-au scurs din cisterna implicată în eveniment, iar restul produsului a fost transvazat printr-o operațiune care s-a încheiat în jurul orei 2 dimineața. O oră mai târziu, vehiculul a fost repus pe roți, iar traficul pe DN 1B a fost reluat la 3.20.

În afara problemelor de circulație create, accidentul a făcut și o victimă. Șoferul vehiculului, un cetățean moldovean, în vârstă de 35 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, el fiind transportat la spital.

Este al treilea accident produs în Prahova, în ultimele două săptămâni, în care este implicată o cisternă încărcată cu combustibil. Alte două evenimente au avut loc în Parcul Industrial Ploiești (VEZI DETALII) și pe DN 1, la Comarnic (VEZI DETALII).

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio