Polițiștii Secției 2 Ploiești au fost sesizați miercuri după-amiază, de conducerea Centrului de Primiri Urgențe Cireșarii din municipiul Ploiești, cu privire la dispariția unuia dintre minorii găzduiți aici.

 

Potrivit directorului centrului DGASPC Prahova, Marian Sebastian Mărtișcă, de 15 ani, ar fi plecat din unitate ieri, în jurul orei 14.00, fără acordul personalului unității. Băiatul are aproximativ 1,70 metri înălțime, constituție atletică și ochi căprui. El prezintă o cicatrice proeminentă la nivelul încheieturii palmei mâinii drepte.

La momentul plecării, Sebastian era îmbrăcat cu un hanorac de culoare roșie, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidași multicolori.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Update 18 septembrie - Minorul a fost găsit la domiciliul mamei sale din satul Lunca Prahovei, județul Prahova, a anunțat IJP prahova, precizând că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio