Deși este un sezon în care incendiile la locuințe sunt frecvente, situația de la Călugăreni devine alarmantă. Opt case nelocuite au ars, aici, dinainte de Crăciun până acum, cel mai recent caz fiind înregistrat joi seară.

 

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 19.30, după lăsarea întunericului. ISU Prahova a anunțat că intervine cu două autospeciale și o ambulanță Smurd, de la Detașamentul Mizil, pentru înlăturarea pericolului de extindere și lichidare.
Focul a fost stins, urmând ca pompierii să finalizeze cercetarea la fața locului și să anunțe cauza declanșării acestuia. Indiciile de până acum dau, însă, de gândit deja. Este vorba tot despre un imobil nelocuit, al optulea care ia foc în ultimele două săptămâni, în această localitate. În majoritatea cazurilor, s-a stabilit deja că este vorba despre incendii provocate.

Update - ISU Prahova a anunțat că incendiul a fost declanșat prin folosirea intenționată a sursei de aprindere, confirmând, astfel, că este vorba despre un nou caz de incendiere, la Călugăreni.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio