Angajații Penitenciarului Ploiești au alerta Poliția, miercuri după-amiază, cu privire la faptul că un evadat care executa pedeapsa în regim deschis nu s-a mai întors de la societatea la care lucra, o firmă din comuna Posești.

 

Alarma a fost fată în jurul orei 16.40, când poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către reprezentanţii Penitenciarului Ploieşti, cu privire la faptul că un bărbat de 27 de ani, din Prahova, care execută o pedeapsă privativă de libertate în regim deschis, a plecat de la o societate comercială din comună Poseşti, unde desfăşura activităţi lucrative, fără a mai reveni la penitenciar.

IJP Prahova a anunțat că a început deja acțiunile pentru depistarea acestuia.

Deținutul se numește Florian Nicușor Bucur și executa o pedeapsă pentru furt calificat.

Bărbatul are 1,80 metri înălţime, statură atletică, păr şaten, ochi albaştri, frunte lată, nu poartă mustaţă, barba rasă.

Potrivit informațiilor furnizate de IJP prahova, astăzi, acesta era îmbrăcat cu tricou verde, pantaloni bluejeans albaştri trei sferturi și era încălțat cu adidaşi albi.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Update - Deținutul a a fost prins, miercuri seară, în jurul orei 21.30, în apropierea unei stâne din Cătunu, sat at comunei Drajna.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio