Accesul la singura bază dedicată natației profesioniste din Ploiești reprezintă zilnic o probă de sport extrem pentru sutele de părinți care își aduc copiii la înot. Drumurile de acces la bazinul Vega din Ploiești arată ca după bombardament, starea jalnică a străzilor din jur fiind reclamată de ani de zile nu numai de cei care vin la bazin, ci și de către locuitorii din zonă.

 

„Începând de la bariera vecină cu accesul în rafinăria Vega până la parcarea desfundată de lângă bazinul de înot aproape că nu mai există asfalt. Ne rupem mașinile pe o porțiune de câteva sute de metri. Acest drum pare o misiune imposibilă pentru reprezentanții primăriei. Însă din gură ne place să lăudăm rezultatele copiilor și performanța. La teorie stăm bine, însă practica ne omoară, ca de obicei”, povestește un părinte venit cu copilul la antrenament, la bazinul de înot Vega.

Ce spune primarul Adrian Dobre. Primarul Adrian Dobre a precizat, pentru Actualitatea Prahoveană, că terenul din jurul bazinului reprezintă obiectul unui sechestru, fiind în administrarea rafinăriei Vega, iar proprietatea drumului de acces în colonie este împărțită între municipalitate și operatorul privat. „Vă voi transmite săptămâna viitoare situația exactă. Din informațiile mele, drumul de acces începând cu rafinărie până în colonia Vega este împărțit, în acte, între operatorul privat și municipalitate, iar terenul din jurul bazinului are o situație și mai alambicată, acesta fiind, din cunoștințele mele, în sechestru într-un dosar. Mă voi informa, ca să știu exact situația în teren, și vă voi răspunde punctual luni la întrebările dumneavoastră”, a declarat primarul Adrian Dobre pentru Actualitatea Prahoveană.

WhatsApp Image 2019 02 22 at 13.55.551
WhatsApp Image 2019 02 22 at 13.38.03
WhatsApp Image 2019 02 22 at 13.55.561
WhatsApp Image 2019 02 22 at 13.55.56

 

Joomla SEF URLs by Artio