Continuă prăpădul. După vijelii şi inundaţii, judeţul Prahova este lovit şi de alunecări de teren. Îmbibat în urma ploilor torenţiale din ultimele două săptămâni, pământul a început s-o ia la vale în mai multe comune din zona de deal a judeţului.

Prefectura Prahova a anunţat că au fost semnalate probleme cu alunecările, în această lună, în cel puţin cinci comune. Alunecările de teren s-au reactivat în Gornet, Starchiojd, Gornet Cricov, Ceraşu şi Drajna, a anunţat luni prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea.

Prefectul am mai precizat că echipele de specialitate fac verificări în teren în cele cinci localităţi, urmând ca situaţiile de aici să fie discutate cel mai probabil în următoarea şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, programată miercuri.

Veştile vin în condiţiile în care, după două săptămâni de ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţau o perioadă de caniculă, începând de la finalul acestei săptămâni. Până atunci, însă, nu scăpăm complet de precipitaţii. Detalii AICI!

Joomla SEF URLs by Artio