Echipajele ISU Prahova vor împânzi, sâmbătă, încă de la primele ore, malurile Cricovului Sărat. Salvatorii se mobilizează într-o încercare de a găsi un băiețel dispărut încă din 31 mai, când casa lui a fost luată de viitura ucigașă.

 

ISU prahova a anunțat că operațiunea, la care vor participa 426 de pompieri, va începe la Apostolache, sâmbătă, la ora 7.00. Salvatorii vor căuta pe ambele maluri ale Cricovului Sărat, între Sângeru și Urlați. Ei speră să găsească, în sfârșit, trupul băiețelului de numai 2 ani luat de viitură pe 31 mai.

Apele Cricovului Sărat au măturat pur și simplu, în acea seară tragică, locuința familiei micuțului, în care se aflau mama acestuia și cei patru copii ai ei, de 9 luni, 2 ani, 3 ani, respectiv 6 ani.

Femeia a fost salvată imediat, dar copiii au fost duși de apă, la vale. Fetița de 3 ani a fost găsită în aceeași seară, iar surioara ei de 9 luni și fratele de 6 ani au fost găsiți, fără suflare, a doua zi. Căutările au continuat și în zilele care au urmat, dar fără rezultat. Copilul de doi anișori este și acum dispărut.

Foto: arhiva ISU Prahova

Joomla SEF URLs by Artio