O femeie de 63 de ani a fost accidentată grav, miercuri, de un vehicul al cărui șofer a fugit imediat de la locul faptei. Victima s-a stins din viață la scurt timp după impact, iar polițiștii încearcă acum să demonstreze cine este conducătorul auto vinovat de moartea acesteia.

 

IJP Prahova a anunțat, miercuri seară, că în cursul zilei de ieri, "în jurul orelor 11:20, polițiștii au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza comunei Ceptura, o autoutilitară ar fi surprins şi accidentat o femeie, în timpul efectuării unei manevre de mers înapoi, ulterior părăsind locul producerii accidentului. Victima, o femeie de 63 de ani din localitatea Ceptura de Jos, a fost transportată la spital, unde ulterior, a decedat".

Sursa citată menționează că echipa de cercetare constituită imediat a reușit, în scurt timp, "depistarea autovehiculului care pare să fi fost implicat în eveniment, precum și a conducătorului auto".

În cauză a fost deschis un dosar penal și se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, respectiv şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, urmând a se stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului rutier.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio