Până acum un an, Mihaela Mocanu, la cei 30 de ani abia împliniți, reușise să-și facă loc în lume și să-și creeze o familie frumoasă care să o facă fericită. Un diagnostic crunt și provocările care au venit oată cu acesta au făcut-o să-și piardă nu numai sănătatea, ci și familia. După divorțul care a lăsat-o și fără cele două fetițe ale sale, Mihaela are acum nevoie de resurse morale și financiare să înfrunte boala și să-și recupereze copiii.

Luni, Mihalea va fi supusă celei de-a doua intervenții chirurgicale.

Cazul ei a ajuns în spațiul public printr-un apel al familiei pentru care lucrează.

"Vă solicit ajutorul într-un caz care ne-a emoționat și care este foarte aproape de sufletele noastre.

Mihaela colega noastră este GRAV BOLNAVĂ ȘI ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Mihaela este colega noastră (eu și soțul meu avem un aprozar mic ), iar Mihaela ne ajuta să îl menținem frumos și sănătos, să ne ajutăm clienții și să fim omenoşi cu aceștia.

În urmă cu 1 an Mihaelei i s a depistat cancerul ovarian într-o fază destul de avansată și i-a fost eliminat un Chist de 1 kg plin de celule canceroase.

Medicul care a făcut operația a luat decizia de a nu elimina tot, ci doar parțial.

Între timp, starea ei s a înrăutățit și trebuie făcută histerectomie totală.

În acest timp (1 an) aceasta a fost abandonată de familie aproape complet. Soțul a divorțat, iar fetițele pe care le au împreuna i-au fost încredințate acestuia (căci era unicul părinte care deținea locuința) .

Sora Mihaelei i-a rămas alături, însă cu eforturi extraordinare.

Îi suntem alături și noi, însă și posibilitățile noastre financiare sunt limitate și nu putem acoperi în totalitate costurile intervenției + tratamentele ce vor urma.

De altfel, ieri i-a fost creat un regim alimentar care ar trebui să o ajute să facă faţa intervenției. Care este de asemenea extrem de scump.

Mihaela și-a pierdut curajul și simte că nu mai este loc și pentru ea nicăieri. Vrem să o ajutăm să supraviețuiască și în timp să își aducă fetițele lângă ea, să fie sănătoasă și să se bucure de viața așa cum este normal.

Atașat regăsiți documentele care atestă veridicitatea celor menționate de mine și sper din suflet să acordați o șansa acestui Om.

Din puținul nostru putem face multe.

Nu am deschis încă un cont dedicat (este foarte din scurt, iar intervenția urmează să aibă loc luni de dimineața), cu ajutorul unui medic cu suflet mare a fost programată de urgentă la operație.

Orice fel de ajutor este binevenit, apreciat și vă vom mulțimi până la cer și înapoi.

Vă voi da în privat un cont în care puteți dona pentru Mihaela. Vă pun la dispoziție și numărul meu de telefon: 0720.001.899

Oameni cu suflet mare, haideți să o ajutăm pe Mihaela!

Cu lacrimi în ochi,

Mădă și Eugen Stoica", a scris, pe Facebook, ploieșteanca Mădălina Stoica, unul dintre puținii oameni care i-au rămas tinerei aproape în aceste momente în care este greu încercată de soartă.

apel umanitar mihaela mocanu1

 

apel umanitar mihaela mocanu2

Sursa: Facebook/ Mădă Stoica

Joomla SEF URLs by Artio