geam-spart-autobuzÎn ziua de 07.03.2012, în jurul orei 19.50, poliţiştii Secţiei 2 Ploieşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. “112” cu privire la faptul că într-o staţie de autobuz de pe strada Gh. Gr. Cantacuzino are loc o altercaţie în care sunt implicaţi mai mulţi tineri.

La faţa locului a fost găsit conducătorul unui autobuz care efectuează transport de persoane pe ruta Ploieşti - Finta, care a relatat faptul că în timp ce se afla staţionat în staţie a observat cum în autobuz a izbucnit un conflict între mai mulţi tineri. Când a intervenit pentru a calma spiritele, a fost lovit de doi dintre aceştia, cu un baston telescopic. Cei doi tineri au coborât apoi din autobuz, şi au lovit unul din geamurile acestuia, spărgându-l.

Conducătorul auto şi unul din pasageri au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale, nerămânând internaţi.

Faţă de cei doi suspecţi sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Joomla SEF URLs by Artio