Polițiștii din Ploiești au fost sesizați, joi după-amiază, cu privire la o agresiune petrecută în nordul municipiului.

 

Doi bărbați au intrat în conflict, joi seară, în zona Constantin Brezeanu, se pare din cauza unei datorii, din informațiile furnizate de IJP Prahova. Cearta a degenerat, iar unul dintre ei fiind rănit, în zona gâtului, cu un cuțit.

Agresorul este cercetat, acum, pentru tentativă la omor. Potrivit unor surse, el era cel care nu și-ar fi plătit datoria de la care a început totul.

Atât el, cât și victima, au fost sancționați de polițiști, în baza ordonanțelor militare în vigoare, pentru nerespectarea restricțiilor privind deplasarea în afara locuinței.

"Ieri, în jurul orelor 18:40 am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Ploiești un bărbat ar fi fost agresat, fiind lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona gâtului. Polițiștii au depistat la fața locului apelantul, victima, care a fost transportată la spital, precum și o altă persoană care ar fi asistat la eveniment. La scurt timp, în urma cercetărilor, a fost identificată și persoana bănuită de comiterea faptei. Conflictul dintre aceștia se pare că ar fi plecat de la o datorie bănească. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Persoanele implicate au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea restricțiilor de circulație conform ordonanțelor militare", a informat IJP Prahova, vineri dimineață.

 

 

 

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio