Bărbat rătăcit în zona Cerașu, luni după-amiază (UPDATE)

Category: Știri locale Created: Monday, 17 July 2017 14:57

Un echipaj format din pompieri ai ISU Prahova, jandarmi din cadrul IJJ Prahova și un lucrător al Ocolului Silvic Vălenii de Munte participă, luni, la o operațiune pentru recuperarea unui bărbat rătăcit în zona Cerașu.

 

Informațiile de la acest moment arată faptul că acesta ar fi pornit din Buzău, de la Cabana Basca, spre punctul Tabla Buții, iar la un moment dat s-a rătăcit. Un echipaj format din doi pompieri, doi jandarmi și un angajat de la Ocolul Silvic a plecat în căutarea sa, pe traseu, dar operațiunea a devenit mai dificilă după ce, în jurul orei 14.00, bărbatul nu a mai putut fi contactat, foarte probabil din lipsă de semnal sau pentru că a rămas fără baterie la telefonul mobil.

UPDATE: În jurul orei 16.20, bărbatul a fost contactat şi a confirmat că a ajuns într-o zonă cunoscută, echipajul mixt de căutare primind ordin să se retragă.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.