Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Biciclist accidentat mortal de o maşină pe DN1, la Nistoreşti

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Sunday, 10 June 2018 10:30

accident bicicletaSfârşit cumplit pentru un tânăr de 30 de ani care circula cu biciceta pe marginea Drumului Naţional 1. Bărbatul a fost acroşat de un autoturism şi proiectat la pământ.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23.00, în zona cartierului Nistoreşti. Din primele informaţii, conducătorul auto se pare că nu l-ar fi observat pe biciclist.

Sosiți la fața locului, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova nu au mai putut face nimic pentru victimă, care prezenta traumatisme craniene incompatibile cu viața.

(foto: arhivă)

 

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.