Președintele Consiliului Județean Prahova a atras atenția, într-un mesaj publicat miercuri, pe o rețea de socializare, asupra riscului ca în județ să fie impuse restricții noi în cazul în care regulile actuale nu vor fi respectate, iar numărul de îmbolnăviri va continua să crească.

 

"Dragi prahoveni, în perioada stării de urgență ați fost un exemplu pentru toată țara!

Nu am fost și nu sunt un adept al măsurilor dure, cum au fost cele adoptate pe perioada stării de urgență, însă nu-mi doresc ca Guvernul României să impună măsuri de restricții noi în județul nostru. Sunt sigur că nici dumneavoastră nu vă doriți acest lucru!

Pentru că vă cunosc și vă stimez, am încredere în capacitatea dumneavoastră de a reacționa, vă rog să nu uitați nicio clipă că SARS-CoV-2 există și se răspândește foarte ușor așa încât, după cum am observat cu toții, evoluția pandemiei, atât la nivel național, cât și la nivel local, a condus la creșterea alarmantă a numărului de cazuri", a scris Bogdan Toader, pe pagina sa de Facebook.

Acesta i-a îndemnat pe prahoveni să respecte recomandările venite din partea specialiștilor. "Respectați distanțarea socială și măsurile de igienă, purtați mască în spațiile publice închise și nu uitați că depinde doar de noi și de comportamentul nostru, de atitudinea noastră să învingem acest virus și să închidem, cât mai repede, acest capitol neplăcut al vieții noastre! Vă rog să aveți mare grijă de dumneavoastră și de cei dragi și vă doresc multă sănătate! Fiți responsabili!" le-a transmis prahovenilor președintele Consiliului Județean.

Prahova s-a aflat, în ultimele zile, printre județele cu cele mai multe cazuri noi confirmate cu coronavirus.

Joomla SEF URLs by Artio