Cadavrul unui bărbat, descoperit la Bătrâni. Ipoteză șocantă despre identitatea victimei

Category: Știri locale Created: Thursday, 15 June 2017 09:52

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, miercuri, în comuna prahoveană Bătrâni. Acesta urmează să fie identificat, dar se conturează deja o ipoteză șocantă cu privire la cine ar putea fi victima.

 

Cadavrul a fost văzut de la distanță, de un cioban aflat pe câmp, care a și alertat autoritățile. Se pare că trupul neînsuflețit se afla acolo de mai multe vreme, având în vedere starea în care a fost găsit, dar a durat mult până să fie descoperit din cauza locului greu accesibil, undeva în zona Zmeurat, cum este știută printre localnici.
Autoritățile urmează să stabilească exact identitatea bărbatului, dar principala ipoteză ar fi că trupul este chiar al unui sătean dispărut acum aproximativ trei săptămâni, după un incendiu provocat în care concubina lui și-a pierdut viața. Evenimentul s-a produs pe 23 mai, iar de atunci bărbatul cu care trăia victima nu a mai fost de găsit.

Miercuri seară, la locul macabrei descoperiri au ajuns echipaje de poliție, medic legist și un echipaj al detașamentului de pompieri de la Văleni. Cadavrul a fost preluat de SML și urmează ca identitatea victimei să fie stabilită cu exactitate de autorități.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.