Cuplurile din municipiu care celebrează, în 2019, Nunta de aur, au fost invitate marți, de administrația locală, la un eveniment menit să pună în valoare exemplul pe care acestea îl reprezintă pentru generațiil care vin din urmă.

 317 perechi de ploieșteni, parteneri de viață de jumătate de secol, au participat marți, de Ziua Persoanelor Vârstnice, la evenimentul dedicat lor, organizată de administrația locală la un restaurant din Ploiești. "Primarul municipiului Ploiești, dl. Adrian Florin Dobre și viceprimarul municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, participă la petrecerea organizată de municipalitate pentru sărbătorirea cuplurilor care au împlinit, anul acesta, 50 de ani de la căsătorie, dorind astfel să își exprime considerația față de acești minunați ploieșteni,  dovadă vie a unei iubiri și căsnicii durabile.  La evenimentul festiv organizat, astăzi, de municipalitate, la Restaurantul President 4, au fost invitate 317 cupluri, care au ales să își păstreze iubirea și să respecte jurămintele făcute în debutul căsniciei, dând astfel un exemplu de viață, demn de urmat de noi toți. Cu acest prilej, în semn de prețuire, doamnelor le-au fost oferite flori, iar cuplurilor le-au fost acordate Diploma de aur și premii în bani, însoțite de felicitări și respectul cuvenit", a anunțat Primăria Ploiești, după evenimentul care a devenit deja tradiție în municipiu și care își propune să promoveze și să susțină valorile familiale și contribuția și importanței familiei în formarea și dezvoltarea unei comunități durabile.

 "De Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, am avut plăcerea să fiu alături de cuplurile ploieștene care au împlinit anul acesta 50 de ani de la căsătorie. Le doresc multă sănătate și să se bucure de cât mai multe momente fericite alături de cei dragi", a fost mesajul transmis primarul Adrian Dobre celor prezenți.

"La mulți ani, dragi seniori! Să ne fiți mereu alături și sa ne împărtășiți din experiența dumneavoastră întotdeauna! Respect și recunoștință!" le-a spus viceprimarului Cristian Ganea cuplurilor care aniversează, anul acesta, jumătate de secol de căsnicie.

Joomla SEF URLs by Artio