Cele cinci persoane conduse la audieri, în urma perchezițiilor derulate joi, în mai multe localități din Prahova, au fost reținute pentru 24 de ore.

 

IJP Prahova a anunțat că, în urma perchezițiilor care au avut loc, joi, la Câmpina, Drajna, Gherghița, Aluniș și Berceni, cinci persoane au fost reținute, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentate instanței, cu propunerea dispunerii unor măsuri preventive.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-iunie a.c., persoanele bănuite, în calitate de conducători auto la diferite societăți comerciale, au efectuat transport de mărfuri, sustrăgând anumite cantități din marfa transportată. De asemenea, au rezultat indicii că bunurile sustrase erau ulterior valorificate în mod direct sau cu ajutorul altor persoane. De la locațiile vizate polițiștii au ridicat mai multe bunuri alimentare și nealimentare, cum ar fi produse cosmetice și de îngrijire, produse de curățenie, băuturi alcoolice și non alcoolice, mezeluri și dulciuri, în valoare de peste 7.000 lei", a anunțat IJP Prahova, la finalul perchezițiilor.

Joomla SEF URLs by Artio