„Ciucaș e parte din natură, iar natură e parte din noi!” – sub această temă,Ciucaș a lansat în luna iunie programul național de reamenajare a locurilor preferate ale românilor de relaxare în natură. Lângă Valea Doftanei, în apropiere de barajul Paltinul, Ciucaș a ales să amenajeze un loc de relaxare în natură, oferind comunităţii locale și turiștilor un loc de picnic complet dotat și utilat cu foişoare, mese, bănci din lemn şi grătare. Astfel, Ciucaș reaprinde cheful românilor pentru ieșirile la iarbă verde, în locuri de picnic moderne și curate.

 

„Știm cât de importante sunt momentele de relaxare în viața fiecăruia dintre noi. Iar atunci când ți se face dor de o ieșire în natură îți dorești să te poți relaxa în locuri amenajate și curate. Este în natura Ciucaș să protejeze natura și, pornind de la aceste dorințe ale românilor, am căutat, în 4 județe din țară, zonele preferate de relaxare în natură și am început să le înfrumusețăm sau chiar să le amenajăm de la zero, făcând din acest lucru una dintre misiunile noastre. Primele locuri reamenajate au fost cele din Brașov, orașul de origine al mărcii Ciucaș, iar astăzi, continuăm tot în zona montană, în Valea Doftanei din judeţul Prahova. Este o mândrie pentru mine și colega mea, Cristina Nițu-Mic, Junior Brand Manager Ciucaș, să ne implicăm prin acest proiect în comunități și să schimbăm în mai bine viața românilor pe termen lung, protejând în același timp natura”, a spus Andrei Mihăilă-Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaș.

Loc de relaxare Ciucas Valea Doftanei 2

„Am primit cu bucurie, atât eu cât și Consiliul Local Valea Doftanei, inițiativa Ciucaș de a amenaja cel mai frumos teren consacrat ieșirilor în aer liber pentru relaxare și picnic pe care-l deține Valea Doftanei. Rapiditatea și seriozitatea echipei Ciucaș în realizarea acestui obiectiv creează premisele unui  început bun de colaborare în folosul tuturor oamenilor care iubesc natura și peisajul mirific al Lacului Paltinul. Astfel, împlinim așteptările locuitorilor întregii zone din jurul acestui frumos loc de munte”, a declarat Lucian Vileford Costea, Primarul comunei Valea Doftanei.

Inaugurarea locului de relaxare amenajat la Valea Doftanei, pe malul Lacului Paltinul, a fost făcută într-un cadru festiv, alături de comunitatea locală din Valea Doftanei, reprezentanți ai autorităților locale și jurnaliști.

Loc de relaxare Ciucas Valea Doftanei 3

Startul programului de reamenajare s-a dat pe 8 iunie în Brașov, orașul de origine al brandului și locul de inspirație pentru Poiana Ciucaș. Programul de reamenajare inițiat de Ciucaș va include în acest an 5 locuri de relaxare în 4 județe din țară : Brașov (Lacul Noa şi Pietrele lui Solomon), Prahova (Valea Doftanei), Iași (C.A.Rosetti) și Galați (Gârboavele).

Pe site-ul www.bereciucas.ro, utilizatorii vor putea găsi hartă completă a locurilor de relaxaredin țară.

Ciucaș este berea preferată a naturii. De 127 de ani, Ciucaș este berea făcută după legile naturii, care susține modul de viață trăit într-un spirit optimist, prețuind momentele de relaxare în armonie cu natura. Prin această susținere păstrăm intacte valorile Ciucaș și ceea ce reprezintă acesta pentru consumatorii săi. Astfel, fiecare pas pe care-l facem, fie că este vorba de comunicare, promoții sau activități, este o reflecție a ceea ce reprezintă Ciucaș: autenticitate, armonie și relaxarea în mijlocul naturii.

Joomla SEF URLs by Artio