Copil de 11 ani din Prahova, dat dispărut

Category: Știri locale Created: Friday, 16 June 2017 06:23

Poliția Prahova a lansat un nou apel către prahoveni, cerând sprijin pentru găsirea unui copil de 11 ani care a dispărut de la domiciliu.

 

Potrivit IJP Prahova, minorul, Ionuț Nicușor Tecaru, a plecat de la domiciliu joi, pe 14 iunie, și nu s-a mai întors acasă. Mama acestuia a sesizat dispariția la data de 15 iunie 2017.
Copilul este din comuna prahoveană Starchiojd, are 1,30 m înălțime, greutate de 35-45 de kg, față rotundă, păr șaten, ten deschis, ochi albaștri. La momentul plecării era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare albastru închis, blugi albaștri și pantofi sport de culoare închisă.
Poliția anunță că au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorului.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.