Copilul scos din lacul de la Parcul Municipal a fost transferat în stare gravă la București

Category: Știri locale Created: Friday, 14 July 2017 16:06

Băiatul de 14 ani care aproape și-a pierdut viața, înecat în lacul de la Parcul Municipal Vest, a fost transferat la un spital din București, la mai bine de 24 de ore de la incident.

 

Adolescentul se află în continuare în stare critică. Joi seară, el a fost transferat de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București.
Miercuri, acesta a fost adus în comă la spital, după ce a fost scos din lac mai mult mort decât viu. Băiatul a fost resuscitat și internat la terapie Intensivă, fiind ținut în viață de aparate. Joi dimineață,a cesta încă era conectat la aparate dar începuse să dea semne că ar putea să respire spontan.
Medicii sunt în continuare rezervați.
Între timp, cazul are ecouri la nivel administrativ. Primăria Ploiești anunțând, acum o zi, că la parc au început verificări pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul (VEZI DETALII).

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.