Inginerul Nicolae Moisescu, desemnat candidatul PSD pentru Primăria Câmpina, a fost infectat cu noul coronavirus. El a confirmat informaţia luni, arătând că starea de sănătate este bună şi că va rămâne în cursa electorală şi îşi va relua activităţile de promovare după ce va fi declarat vindecat. Potrivit primelor informaţii, se pare că ar fi fost infectat cu COVID-19 la locul de muncă, la societatea Neptun, unde există un focar.

 

"În urma testului COVID pe care l-am făcut, rezultatul obținut este pozitiv. Am respectat regulile atât de mult cât mi-a stat în putere, însă acest virus nu iartă! Sunt asimptomatic, mă simt bine și voi depăși acest moment. Am luat legătura cu medicul de familie și cu cei de la DSP și aștept noi vești din partea dumnealor. Voi respecta cu strictețe toate procedurile medicale! De asemenea, cu responsabilitate am luat toate măsurile și i-am anunțat pe toți cei cu care am intrat în contact în aceste zile. Suntem într-un moment în care trebuie să ne întoarcem la valorile care contează cu adevărat: familia și sănătatea fiecăruia dintre noi. Voi rămâne în continuare în cursa pentru Primăria Câmpina pentru că simt că este momentul să îmi asum un rol activ în comunitatea în care trăiesc. Știu că este datoria mea să îmi pun experiența de manager și ceea ce am învățat în acești ani de la oameni, în slujba oamenilor", a scris Nicolae Moisescu astăzi, într-un mesaj publicat pe Facebook.

"Cred că numai cei inconștienți se pot gândi acum la alegeri. Noi, oamenii normali și responsabili, ne gândim în primul rând la sănătate. Fac un apel la responsabilitate! Trebuie să ne protejăm și să respectăm regulile în continuare. O facem pentru noi, pentru copiii noștri, pentru părinți și bunici. Pericolul nu a trecut! Vă voi ține la curent, aici, în legătură cu evoluția stării mele de sănătate și în legătură cu activitățile pe care le voi desfășura în izolare sau după ce acest pericol va trece", a mai transmis candidatul PSD.

Şi conducerea PNL Câmpina a reacţionat după aflarea acestei veşti. "Am aflat cu părere de rău faptul că domnul Nicolae Moisescu - candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de primar al municipiului Câmpina - este infectat cu Covid-19. Având în vedere că atât eu, cât şi colegii mei din Partidul Naţional Liberal îl considerăm un adversar politic şi nu un duman iar, după alegerile locale ce vor avea loc, vom convieţui civilizat în acelaşi municipiu, dorim să îi urăm acestuia multă sănătate şi puterea de a trece cu bine peste această încercare. Totodată, urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică tuturor persoanelor infectate cu Covid-19, iar pe cei sănătoşi îi sfătuim să dea în continuare dovadă responsabilitate şi respectare a regulilor stabilite pe timpul pandemiei", se arată în comunicatul PNL, semnat de Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina.

(Sursa foto: Facebook)

 
Joomla SEF URLs by Artio