Criminalul de pe strada Laboratorului și-a primit pedeapsa definitivă

Category: Știri locale Created: Wednesday, 14 June 2017 12:43

Curtea de Apel Ploiești s-a pronunțat, marți, în cazul apelului formulat de bărbatul acuzat de uciderea unei ploieștence, în vara anului trecut, și a stabilit ce pedeapsă are de executat acesta.

 

Judecătorii CA Ploiești au menținut, practic, sentința din 14 februarie, a Tribunalul Prahova, potrivit căreia Vasile Pascale, originar din Vălenii de Munte, găsit vinovat pentru omor, a fost condamnat la 16 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Totodată, acesta a fost obligat la plata sumei de câte 100.000 lei, pentru fiecare parte civilă, adică soțul și fiul victimei, cu titlu de daune morale, plus plata sumei de 16.073, 31 lei daune materiale către soțul femeii ucise, reprezentând cheltuieli cu înmormântarea victimei şi contravaloare unor bijuterii amanetate.
CA Ploiești a respins, la termenul de marți, și apelul formulat de Parchetul pe lângă Tribunalul Prahova.
Pascale a fost condamnat, la sfâșitul lunii mai, și pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, după ce a folosit cardurile victimei sale.
Pe 4 august 2016, trupul Tatianei Tudor a fost găsit în zona străzii Laboratorului, din Ploiești, de o persoană fără adăpost. Principalul suspect a fost de la început Vasile Pascale, un bărbat pe care victima îl cunoscuse pe Facebook și cu care aceasta începuse o relație. De altfel, individul avea mare succes pe rețelele de socializare.

Oamenii legii l-au prins la câteva zile după comiterea faptei, pe drumul spre casă, în timp ce se întorcea de la mare unde plecase cu altă femeie, imediat după uciderea Tatianei.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.