CS Activ Prahova Ploieşti, echipa de handbal preluată în acest an de Consiliul Judeţean, a lansat o campanie de promovare a acestui sport în şcoli.

 

Campania "Prahova iubeşte handbalul!" îşi propune încurajarea elevilor să facă mişcare şi să descopere acest sport, iar vineri, în prima zi, sportivele şi antrenorii de la CS Activ au vizitat mai multe şcoli din Ploieşti.

"Îi invităm pe toți micuții prahoveni să vină la sala de sport! Astăzi (n.r. vineri), echipa de handbal a județului nostru a început campania «Prahova💚handbalul!», prin care sperăm să convingem cât mai mulți copii de frumusețea acestui sport reprezentativ pentru România, și, de ce nu, să îi încurajăm să facă mişcare, indiferent de vremea de afară. Cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, antrenorii și sportivele C.S. Activ Prahova-Ploiești au discutat, astăzi, cu micuții elevi ai Școlii Gimnaziale «George Coșbuc», Școlii Gimnaziale «Radu Stanian» și cu cei ai Școlii Gimnaziale «Rareș Vodă» din Ploiești. Campania de promovare a sportului prahovean va continua! Totodată, cu prilejul Zilei Internaționale a Educației, le dorim profesorilor și tuturor celor care activează în acest domeniu multă sănătate și realizări! La mulți ani!", au transmis reprezentanţii clubului sportiv pe pagina oficială de Facebook.

Joomla SEF URLs by Artio