Primăria Sinaia a anunțat că, de la 1 aprilie, în stațiunea de pe Valea Prahovei va funcționa un birou de Relații cu Publicul al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI).

Activitatea biroului OCPI se va derula în aceeași clădire cu Oficiul Forțelor de Muncă, a anunțat administrația locală. La registratura Biroului de Relații cu Publicul se vor putea depune cererile și înscrisurile privind efectuarea înscrierilor în cartea funciară având ca obiect imobilele aflate în circumscripția Sinaia. Cererile pot fi transmise prin fax la nr. 0344.139.946, e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prin poșta la adresa sediului: B-dul Carol I, nr.47. Programul de lucru va fi zilnic, în intervalul orar 08.30 – 14.00.

Înregistrarea în Registrul General de Intrare a cererilor având ca obiect serviciile de cadastru și/sau publicitate imobiliară prestate de OCPI Prahova-BRP Sinaia va putea fi efectuată de toate categoriile de solicitanți din Sinaia, Bușteni, Azuga, Comarnic, Talea și Secăria.

“Sinăienii și locuitorii din zonele învecinate își pot rezolva mai ușor și mai aproape de casă problemele cu privire la serviciile de cadastru. Am pus la dispoziție un spațiu de birouri pentru a facilita legătura dintre cetățeni și reprezentanții O.C.P.I.”,  a anunțat primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio